Leuke Sieraden Box

We hebben wat nieuws! De Leuke Sieraden Box. Ken jij hem al? Nee? Lees dan snel verder.

Wij houden van sieraden en willen iedereen happy maken met leuke armcandy. We kunnen wel in het voren produceren maar uniek is natuurlijk altijd veel leuker. De Leuke Sieradenbox is iedere dag te bestellen, alle sieraden zijn uniek gemaakt per bestellen. In de box zitten sieraden van dat seizoen die passen bij je kledingstijl.

Naast de sieraden leuke armbandjes, krijg je uiteraard nog meer leuke spulletjes! Zo zit er een bijpassend nagellakje in de box en een ander beauty product zoals bijvoorbeeld een lipgloss van een bekend merk of een bad cupcake! Ook vind je meerdere unieke en exclusieve kortingscodes voor Leuke Sieraden maar ook voor andere webwinkels. Klinkt gaaf toch?

Prijs

De box is altijd te bestellen voor € 14,99. Dit is exclusief verzendkosten. Je kan natuurlijk altijd nog meer sieraden bij je box bestellen. We versturen dan direct alles naar je op. Scheelt je twee keer verzendkosten, handig toch.

Ja ik wil de box!

De box is geen abonnement, je kan hem zo vaak bestellen al je wil. Wil jij een gave Leuke Sieraden Box? Bestel hem dan gelijk!

 

2017-04-13T07:23:12+00:00

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: